Już lepiej jakiegoś lokalnego działacza pis na patrona. Może pana Bartłomieja M ? Albo pana Zbyszka Z?
To chyba jakiś żart z tym patronem ? Albo ja coś przespałem w tym kraju. teraz pójdę na wybory
Prawdopodobnie przekręt z głosowaniem taki sam jak w podstawówce w Gomulinie gdzie nauczyciele (oczywiście nie wszyscy) razem z świętą p. dyr. Stępień dyktowali uczniom na kogo mają głosować. No ale cóż dobrej zmianie trzeba się jakoś przypodobać.
Jestem rodzicem którego dzieci uczęszczały do szkoły podstawowej w Gomulinie. Jestem dumna z działalności i funkcjonowania tej szkoły. Jest to wspaniała szkoła. Szkoła Wielkiego patrona,wspanialej i bardzo mądrej osoby pani dyrektor Danuty Stępień,wspanialych nauczycieli. Pani dyrektor jest i będzie zawsze święta.chcę jej za wszystkie lata pracy serdecznie podziękować.
Co to w ogole za pomysly, zeby szkoly jak np. w Gomulinie byly pod patronatem ksiezy? Jakas hipokryzja i panstwo wyznaniowe. To moze niech sie kosciol zrewanzuje i utworzy jakas parafie pod wezwaniem Curie-Sklodowskiej ?????
A jak się okaże , że to on podjął decyzję o lądowaniu w złych warunkach atmosferycznych w Smoleńsku i jest winny śmierci tych wszystkich ludzi to co wtedy?
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!